Thursday, November 11, 2010

One paper to go!!!

Assalamualaikum~~~~


Hari ni disebabkan kebosanan yang amatlah bosan dan tak tau nak wat apa,sO munculah 'kekuatan'untuk menaip dalam blog.Hahaha..(ada ke patut).Mood nak study pom masih takde(suka study last minute)hehehe.Yepp,semamangnya tinggal satu ag paper,n pahtu pahtu pahtu....BALIK!Waaa,memang giler3 rindu kat family...sudah lama tak jumpa mereka...huhu.Plus,adik akan pergi ke politeknik bulan ini,maka +++++ rasa sunyi sbb da takde teman nk bergurau lepas ni.Huhuhu,sob sob sob. :c.Hopefully,dapat bergurau banyak senda2 sebelum dia berangkat ke sana..Will miss yOu my dearest sister,(now i already miss u) :).


Tak lama lagi,sem 3 akan berakhir dan tamat pada 15 aribulan(sbb tu waktu balik) ..hehee.Erhm,da banyak daa suka duka selama berada dlm semester persediaan...mmg cepat masa berlalu.Malah rasa mcm baru je lepas orientasi,hahaha(hari orientasi yg malang).Huhuhuk,sudah banyak kenangan manis,duka,masam,bersama rakan2 kat Ipg aka maktab dan nih akan terus berterusan pada sem 1 tahun depan..cepat betul masa kan?Walaupun belajar kat maktab 5 tahun setengah(Wooooo),tapi masa tu akan terus berjalan dan berjalan...tup tap tup tap...bersambung....kekeke. :party

Haduiii!Bosan sangat2 nih...nampaknya baik lakukan blog walking jela.Ada gak faedahnye(ada ke?)Sesetengah blog ada banyak gak maklumat yg kita nk tahu( tak macam blog sy ni)huhuhu.Tapi,serius,rasa lebih suka luah perasaan dlm blog,.hehehe.Biarlah,blog kita2 kan.kekekeke.Apa kena la  sy ni asyik gelak semacam.Ish3.. ;)


1 comment:

  1. lalalala..singgah2 blog noly ek!happy holiday dear! :mj

    ReplyDelete