Wednesday, December 22, 2010

Kek dan saya :)

http://www.emocutez.comAssalamualaikum n moshi moshi~~~


Dalam mOod yg sgt2 exited,sy ditag sekali ag oleh Penghuni Malam,http://www.emocutez.com(terharu sgt2,terima kasih bnyk2 neesan) .Kali nie ditag dlm kek tau :p

Syarat2nyaa :)

1. Follow dan tinggal link entry bertajuk “Kek dan Saya” di ruangan comment.
2. Pilih 1 kek kegemaran anda. Cari gambar kek pilihan dan paste kan sekali dengan penerangan di bawah.
3. Paste kan di entry anda dan link kan ke sini.
4. Tag 3 orang kawan-kawan anda.



Kek pilihan sy ialah.........................




TADAAAAAA!!(nyam2,tapi xley mkn sbb gambar je)uhuhu


http://www.emocutez.comKek Vanila +Aising coklat!!

Makna dari kek nie ialah penyayang, kelakar dan sassyhttp://www.emocutez.com(ohohoho). Kurang berusaha dalam kehidupan, sukar membuat keputusan dan kurang motivasi(err,mungkin,huhu). Meskipun selesa dan disenangi teman-teman, tetapi korang tetap control ayat, tahan hati dari tegur atau marah kerana diorang diorang 2x ganda takut buat korang hangin 1 badan!(hahaha,yg ni betul) Apa-apa pun, korang adalah antara teman barangkali insan terbaik..http://www.emocutez.com(Acecece)hehehe :P.

Time tuk tag lak :)


hanaterah ucen


MissCherry_Chewiee 


hatima
Sekian shjjjj....tatatata ^^ http://www.emocutez.com 



7 comments:

  1. aiyo~~
    oneesan kakak la.. huhu
    ni-san bru kena
    ngeh hehehe
    tq2

    ReplyDelete
  2. ehem22...coooll maluu..hahaha XD.nampaknya kena edit post balik aa..heheh.(control malu)hehe..kekeliruan di situ..tapi xpe aa bkn ke oneesan lebih sedappp...hohoho(tidak2,kena tukar jap nih)huhu

    u welcOmee...thanks again for the tag :)

    ReplyDelete
  3. ti!!! thanks sbb tagg!! weheheee suka sukaa.. :D

    ReplyDelete
  4. XD..yummy tapi x dapat mkn...hehe..Tq very muchhh :D

    ReplyDelete